Certificat Energetic Sălaj

certificat-energetic-casa-salaj
Ai întrebări? Sună-ne la 0763 184 889
Sau folosește formularul de comandă!

Obține-l rapid și ieftin!

Dacă ești proprietarul unui apartament sau casă din Zalău sau județul Sălaj și ai nevoie de un certificat energetic rapid și accesibil, atunci ai ajuns în locul potrivit! CertificatAudit.ro îți oferă servicii profesionale de evaluare energetică, iar echipa noastră de experți este pregătită să îți ofere certificatul în doar 24 – 48 de ore.

Rapid

Certificatul energetic în doar 24 – 48 de ore!

Ieftin

Obține certificatul energetic la costuri reduse!

Certificat Energetic Sălaj – Ieftin, Rapid și Eficient!

Echipa noastră de auditori cu acreditare atestată îți stă la dispoziție în tot județul Sălaj. Suntem prezenți în toate colțurile județului, de la Zalău la Șimleu Silvaniei, de la Jibou la Cehu Silvaniei, și nu numai. Ne mândrim cu promptitudinea și eficiența serviciilor noastre pentru a-ți furniza certificatul energetic de care ai nevoie. Ne-am construit experiența pe parcursul multor ani în acest domeniu și ne-am familiarizat cu particularitățile fiecărei localități din Sălaj, ceea ce înseamnă că te poți baza pe noi pentru un certificat energetic precis, actualizat și complet legal.

Fie că ai o garsonieră, un apartament spațios sau o casă la curte, noi suntem aici să te ajutăm să obții documentația necesară în cel mai scurt timp și fără bătăi de cap. Vino să descoperi cele mai bune servicii pentru certificatul tău energetic în Zalău și să te asiguri că totul se face la standardele cele mai înalte, cu atenție la detalii și respect pentru nevoile tale. Nu ezita să ne contactezi pentru eliberarea rapidă a certificatului tău energetic în Zalău!

Certificat Energetic Zalău – Prețuri Competitive și Servicii Profesionale!

La CertificatAudit.ro, știm că prețul este important pentru tine, dar angajamentul nostru merge mai departe de atât. Ne mândrim să îți oferim servicii de eliberare a certificatelor energetice la Zalău, care sunt nu doar accesibile, dar și de calitate. Auditorii noștri energetici atestați sunt gata să îți asigure un certificat energetic rapid, corect și conform cu toate cerințele legale actuale. Fie că deții o proprietate personală sau comercială în Zalău sau în zonele învecinate, noi personalizăm serviciile noastre pentru a răspunde nevoilor tale specifice, oferindu-ți soluții eficiente și adaptate.

Tip LocuințăPreț (RON)
Garsonieră250
Apartament 2 camere250
Apartament 3 camere250
Apartament 4 camere250
Case / Vile400
Spații comercialeîntre 1 – 4RON/mp negociabil
Spații industrialeîntre 1 – 4RON/mp negociabil
Alte construcțiiîntre 1 – 4RON/mp negociabil

Te confrunți cu nevoia unui certificat energetic pentru apartamentul sau casa ta? Echipa noastră este aici pentru a-ți veni în ajutor. Descoperă serviciile noastre pentru certificatul de performanță energetică în Zalău, garantând cele mai bune prețuri. Când vine vorba de certificat energetic casa pret Zalău, nu trebuie să cauți mai departe – la noi găsești oferta completă, gata să satisfacă și cele mai exigente cerințe.

Eliberare Certificat Energetic în Sălaj – Află cum poți obține rapid documentul!

Eliberarea Certificatului Energetic în Sălaj este un proces simplu și rapid, iar noi suntem aici pentru a te ghida în fiecare etapă. Iată cum poți obține rapid certificatul de performanță energetică pentru locuința ta:

 • Contactează-ne. Suntem aici pentru tine! Prin telefon sau formularul nostru de contact, primești toate informațiile necesare.
 • Vizita la locuința ta. Un auditor energetic atestat va evalua clădirea și va colecta datele necesare.
 • Evaluarea energetică. Analizăm sistemul de încălzire, materialele de izolație și alte elemente specifice locuinței tale.
 • Întocmirea certificatului. Pe baza datelor colectate, primiți certificatul energetic cu informații detaliate.
 • Eliberarea rapidă. Documentul ajunge la tine în cel mai scurt timp.
 • Consultanță suplimentară. Suntem mereu disponibili pentru a te ajuta în procesul de îmbunătățire a eficienței energetice.

Acte necesare pentru obținerea certificatului energetic

În funcție de tipul locuinței sau clădirii pentru care dorești să obții certificatul energetic, există anumite acte și informații specifice de care ai nevoie. Iată ce trebuie să pregătești:

1. Ai un apartament în Zalău:

 • Act de proprietate / extras CF (Carte Funciară) – care oferă informații despre suprafața apartamentului, numărul de camere și adresa completă și corectă a apartamentului
 • Schiță apartament sau planul releveu din dosarul de cadastru – aceste documente oferă o imagine detaliată a structurii apartamentului
 • Fisa tehnica a apartamentului (dacă există) – documentul care conține informații specifice despre construcția și finisajele apartamentului
 • Buletin sau carte de identitate a proprietarului

2. Ai o casă în Zalău:

 • Act de proprietate sau extras de Carte Funciară – pentru a atesta dreptul de proprietate și pentru a oferi informații complete despre adresa și suprafața casei.
 • Schița releveu a clădirii sau planul din dosarul de cadastru – pentru a avea o imagine clară a construcției casei.
 • Planurile de arhitectură în cazul construcțiilor noi, planuri detaliate, cum ar fi planul pe fiecare etaj, planul secțiunii transversale, planul secțiunii longitudinale și planurile de fațade.
 • Autorizația de construire a locuinței doar pentru imobilele noi la care se dorește obținerea recepției.
 • Buletin sau Carte de Identitate a proprietarului – pentru a atesta identitatea proprietarului.

În plus, vei fi întrebat(ă) despre diverse aspecte ale locuinței, cum ar fi:

 • Regimul de înălțime al clădirii
 • Informații despre izolație și tâmplărie
 • Sistemul de încălzire folosit
 • Orientarea cardinală a locuinței
 • Anul construcției

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este certificatul energetic?

ce este certificatul energetic

Certificatul energetic este un document oficial care atestă eficiența energetică a unei locuințe sau a unei clădiri. Acesta oferă informații despre consumul de energie al imobilului și emisiile de gaze cu efect de seră, clasificându-l într-o anumită categorie de eficiență energetică, de la A (foarte eficient) la G (foarte ineficient). Certificatul energetic este obligatoriu în momentul vânzării, închirierii clădirilor existente precum și la receptia clădirilor noi.

Cine eliberează certificatul de performanță energetică?

Design fara titlu 9

Certificatul de performanță energetică este eliberat de auditori energetici atestați de autoritățile competente. Există doi tipuri de auditori: grad profesional I, care elaborează certificatele pentru diverse categorii de clădiri și realizează audit energetic, și grad profesional II, care se ocupă doar de clădirile tip locuință unifamilială și apartamente din blocuri de locuințe.

Cât costă un certificat energetic pentru un apartament în Zalău?

certificat energetic apartament pret

Prețul pentru un certificat energetic pentru un apartament în Zalău începe de la 250 lei. Costul poate varia în funcție de suprafața locuinței și de complexitatea evaluării energetice.

Cât timp durează emiterea unui certificat energetic în Sălaj?

certificat energetic eliberat in 24h

În general, procesul de emitere a certificatului energetic durează în jur de 24 – 48 ore de la efectuarea evaluării energetice. Cu echipa noastră de auditori atestați, ne asigurăm că obții documentul rapid și fără întârzieri.

Cât este valabil certificatul energetic?

valabilitate certificat energetic

Certificatul energetic este valabil timp de 10 ani de la data emiterii sau până în momentul în care se fac renovări majore la locuință sau clădire. În cazul în care se efectuează lucrări de reabilitare termică sau alte renovări semnificative care pot influența performanța energetică a imobilului, este necesară obținerea unui nou certificat energetic actualizat.

Oferiți servicii de certificat energetic pentru alte tipuri de clădiri?

diferite tipuri de cladiri

Da, pe lângă apartamente și case, oferim și servicii de certificare energetică pentru spații comerciale, spații industriale și alte tipuri de clădiri. Pentru acestea, prețurile sunt negociabile, în funcție de complexitatea evaluării energetice.

Cum pot să obțin un certificat energetic pentru locuința mea?

ne poti contacta

Pentru a obține un certificat energetic în Sălaj, poți contacta echipa noastră de auditori atestați la numărul de telefon 0763 184 889 sau poți completa formularul de contact de pe site-ul nostru. În urma evaluării energetice, vei primi rapid certificatul energetic, livrat comod acasă, prin curier.

solicită Acum

Dacă sunteți interesat de obținerea unui certificat energetic, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a primi o ofertă personalizată.

contact