Certificat Energetic Mehedinți

certificat energetic si harta Deobeta-turnu severin, mehedinti
Ai întrebări? Sună-ne la 0763 184 889
Sau folosește formularul de comandă!

Obține-l rapid și ieftin!

Dacă ești proprietarul unui apartament sau casă din Drobeta-Turnu Severin, Orșova și ai nevoie de un certificat energetic rapid și accesibil, atunci ai ajuns în locul potrivit! CertificatAudit.ro îți oferă servicii profesionale de evaluare energetică, iar echipa noastră de experți este pregătită să îți ofere certificatul în doar 24 – 48 de ore.

Rapid

Certificatul energetic în doar 24 – 48 de ore!

Ieftin

Obține certificatul energetic la costuri reduse!

Certificat Energetic Mehedinți – Ieftin, Rapid și Eficient!

Echipa noastră de experți certificați operează în întreg județul Mehedinți, inclusiv în orașe importante precum Drobeta-Turnu Severin, Orșova și altele. Oferim soluții rapide și eficiente pentru obținerea certificatului energetic în această zonă. Cu o vastă expertiză în domeniul certificărilor energetice, suntem perfect familiarizați cu cerințele specifice ale fiecărei locații, garantându-vă că veți primi un certificat energetic valid și complet, conform normelor în vigoare.

Indiferent dacă aveți o locuință într-un apartament modern sau o casă tradițională, suntem aici pentru a vă oferi asistența necesară pentru obținerea certificatului energetic în cel mai scurt timp și la cel mai avantajos preț. Cu noi, economiile sunt asigurate, iar profesionalismul este la cel mai înalt nivel. Descoperiți acum serviciile noastre pentru certificate energetice în județul Mehedinți și beneficiați de experiența noastră excepțională!

Certificat Energetic Mehedinți – Prețuri Competitive și Servicii Profesionale!

La CertificatAudit.ro, înțelegem importanța prețului, dar oferim și mai mult. Serviciile noastre pentru certificatul energetic în județul Mehedinți se caracterizează prin calitate și economie! Echipa noastră de experți energetici acreditați este pregătită să vă furnizeze un certificat energetic rapid și complet, conform legilor în vigoare.

Tip LocuințăPreț (RON)
Garsonieră250
Apartament 2 camere250
Apartament 3 camere250
Apartament 4 camere250
Case / Vile400
Spații comercialeîntre 1 – 4RON/mp negociabil
Spații industrialeîntre 1 – 4RON/mp negociabil
Alte construcțiiîntre 1 – 4RON/mp negociabil

Oferim un serviciu care vă economisește bani, dar vă asigură și că obțineți un certificat energetic de încredere, respectând toate regulamentele. În județul Mehedinți, eficiența și economia se îmbină armonios. Contactați-ne astăzi pentru a iniția procesul de obținere a certificatului energetic și pentru a economisi, fără a sacrifica calitatea!

Eliberare Certificat Energetic în Drobeta-Turnu Severin – Află cum poți obține rapid documentul!

Eliberarea Certificatului Energetic în Drobeta-Turnu Severin sau Orșova este un proces simplu și rapid, iar noi suntem aici pentru a te ghida în fiecare etapă. Iată cum poți obține rapid certificatul de performanță energetică pentru locuința ta:

 • Contactează-ne. Suntem aici pentru tine! Prin telefon sau formularul nostru de contact, primești toate informațiile necesare.
 • Vizita la locuința ta. Un auditor energetic atestat va evalua clădirea și va colecta datele necesare.
 • Evaluarea energetică. Analizăm sistemul de încălzire, materialele de izolație și alte elemente specifice locuinței tale.
 • Întocmirea certificatului. Pe baza datelor colectate, primiți certificatul energetic cu informații detaliate.
 • Eliberarea rapidă. Documentul ajunge la tine în cel mai scurt timp.
 • Consultanță suplimentară. Suntem mereu disponibili pentru a te ajuta în procesul de îmbunătățire a eficienței energetice.

Acte necesare pentru obținerea certificatului energetic

În funcție de tipul locuinței sau clădirii pentru care dorești să obții certificatul energetic, există anumite acte și informații specifice de care ai nevoie. Iată ce trebuie să pregătești:

1. Ai un apartament în Drobeta-Turnu Severin:

 • Act de proprietate / extras CF (Carte Funciară) – care oferă informații despre suprafața apartamentului, numărul de camere și adresa completă și corectă a apartamentului
 • Schiță apartament sau planul releveu din dosarul de cadastru – aceste documente oferă o imagine detaliată a structurii apartamentului
 • Fisa tehnica a apartamentului (dacă există) – documentul care conține informații specifice despre construcția și finisajele apartamentului
 • Buletin sau carte de identitate a proprietarului

2. Ai o casă în Orșova :

 • Act de proprietate sau extras de Carte Funciară – pentru a atesta dreptul de proprietate și pentru a oferi informații complete despre adresa și suprafața casei.
 • Schița releveu a clădirii sau planul din dosarul de cadastru – pentru a avea o imagine clară a construcției casei.
 • Planurile de arhitectură în cazul construcțiilor noi, planuri detaliate, cum ar fi planul pe fiecare etaj, planul secțiunii transversale, planul secțiunii longitudinale și planurile de fațade.
 • Autorizația de construire a locuinței doar pentru imobilele noi la care se dorește obținerea recepției.
 • Buletin sau Carte de Identitate a proprietarului – pentru a atesta identitatea proprietarului.

În plus, vei fi întrebat(ă) despre diverse aspecte ale locuinței, cum ar fi:

 • Regimul de înălțime al clădirii
 • Informații despre izolație și tâmplărie
 • Sistemul de încălzire folosit
 • Orientarea cardinală a locuinței
 • Anul construcției

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este certificatul energetic?

ce este certificatul energetic

Certificatul energetic este un document oficial care atestă eficiența energetică a unei locuințe sau a unei clădiri. Acesta oferă informații despre consumul de energie al imobilului și emisiile de gaze cu efect de seră, clasificându-l într-o anumită categorie de eficiență energetică, de la A (foarte eficient) la G (foarte ineficient). Certificatul energetic este obligatoriu în momentul vânzării, închirierii clădirilor existente precum și la receptia clădirilor noi.

Cine eliberează certificatul de performanță energetică?

Design fara titlu 9

Certificatul de performanță energetică este eliberat de auditori energetici atestați de autoritățile competente. Există doi tipuri de auditori: grad profesional I, care elaborează certificatele pentru diverse categorii de clădiri și realizează audit energetic, și grad profesional II, care se ocupă doar de clădirile tip locuință unifamilială și apartamente din blocuri de locuințe.

Cât costă un certificat energetic pentru un apartament în Drobeta-Turnu Severin?

certificat energetic apartament pret

Prețul pentru un certificat energetic pentru un apartament în Drobeta-Turnu Severin începe de la 250 lei. Costul poate varia în funcție de suprafața locuinței și de complexitatea evaluării energetice.

Cât timp durează emiterea unui certificat energetic în Mehedinți?

certificat energetic eliberat in 24h

În general, procesul de emitere a certificatului energetic durează în jur de 24 – 48 ore de la efectuarea evaluării energetice. Cu echipa noastră de auditori atestați, ne asigurăm că obții documentul rapid și fără întârzieri.

Cât este valabil certificatul energetic?

valabilitate certificat energetic

Certificatul energetic este valabil timp de 10 ani de la data emiterii sau până în momentul în care se fac renovări majore la locuință sau clădire. În cazul în care se efectuează lucrări de reabilitare termică sau alte renovări semnificative care pot influența performanța energetică a imobilului, este necesară obținerea unui nou certificat energetic actualizat.

Oferiți servicii de certificat energetic pentru alte tipuri de clădiri?

diferite tipuri de cladiri

Da, pe lângă apartamente și case, oferim și servicii de certificare energetică pentru spații comerciale, spații industriale și alte tipuri de clădiri. Pentru acestea, prețurile sunt negociabile, în funcție de complexitatea evaluării energetice.

Cum pot să obțin un certificat energetic pentru locuința mea?

ne poti contacta

Pentru a obține un certificat energetic în Drobeta-Turnu Severin, poți contacta echipa noastră de auditori atestați la numărul de telefon 0763 184 889 sau poți completa formularul de contact de pe site-ul nostru. În urma evaluării energetice, vei primi rapid certificatul energetic, livrat comod acasă, prin curier.

solicită Acum

Dacă sunteți interesat de obținerea unui certificat energetic, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a primi o ofertă personalizată.

contact